Hola, em dic Mònica. Vaig néixer a Barcelona i és here on tinc the meu higher, the meu espai preferit of qual it difficult de treure'm. Una altra afició són les plantes i la jardineria, dedicant-les-hi una bona part of meu temps lliure.


Vinci una família creativa, el meu pare mestre joier, i la meva mare dissenyadora. D'ells vaig aprendre muda. Tambien el tingut la clase de ser instruido por bons mestres artesanos que han fomentat en mi, encara més, la meva inclinació cap a tot allò vinculat a la professió.


La joieria és la meva passió. Faig creacions artesanales de petites escultures amb les mans, i amb les meves companyes, les eines. Ja fa ben bé vint anys que vaig començar a dissenyar joies; yo ara, des d'en fa set, les dissenyo i confecciono personalment d'una manera artesanal, defugint del mètode industrialitzat.

       

D'una mateixa joia en faig uns quants exemplars, els quals semper surten ambly petita diferència o imperfecció, doncs el procés artesanal comporta inevitablement resultast. 

Els materials amb els que treballo són la plata, l'or, les perles, el cuir i el cautxú entre d'altres. La combinación de la plata y yo o en una mateixa peça és de los coses que més m'agraden.


I here teniu algunes de les meves creacions; espero que nos agradin.Fotos: Esther Bonet.