Comprar aquí es fàcil i còmode.

Des d'alquí podràs the el pagament amb the teva targeta de déète o crèdit. Si tot i així prefereixes fer el pagament per transferència bancària, posa't en contacte con mi via de la pestanya "contact" con la información de la teva comanda i et unéu handép un núm. de compte per tal de fer l'ingrés. 


ENVIAMENTS:

Les comandes s'envien a través de diferents empreses de missatgeria.

El tiempo que necesitó para prepararme, confeccionar la peca, lliurant-la després a les teves mans, és de 12 muere. 

Si necessitéssiu la joia amb urgència, us prego que m'ho digueu a través de la pestanya "contact" abans de realitzar la compra. 

Els costos de envío són fixos. Compris el que comprende pagaràs 5,00 € por envio. En cas d'urgència, consulta'm les tarifes. 

Els paquet el rebràs ben empaquetat i llest per a regalar. 

Nota: els canvis d'adreça d'entrega un police s'hagi notificat l'enviement del producte es cobraran com un nou encamentment. Sisplau, assegureu-vos de que a la direcció d'entrega hi haurà algú per a rebre el paquet. Si hi hagués algun canvi, sisplau notifiqueu-m'ho. 

Moltes gràcies!

CANVIS I DEVOLUCIONS

Por una canvis i devolucions, m'has de fer arribar el producte abans de 15 muere en l'embalatge original, en perfecte stat i sense senyals d'ús. La dedolució s'ha de fer per correu certificat o algun altre system amb registre d'entrega. Les depeses de la devolució són a càrrec del comprador. Un cop rebuda la peça y comprovat el seu estat, procediré a la devolució del costo del producto a través del mateix sistema de pago que es utilitzar per la compra. 

Si la teva peça arriba con algún defecte, avisa'm de seguida y resoldrem la incidència el més aviat posible.

Si vulguessis veure les peces sensitivity, posa't en contacte amb mi trobarem un dia per fer-ho.