Comprar aquí es fàcil i còmode.

Des d'alquí podràs fer el pagament amb la teva targeta de dèbit o crèdit. Si tot i així prefereixes fer el pagament per transferència bancària, posa't en contacte amb mi través de la pestanya "contact" amb la informació de la teva comanda i et facilitaré un núm. de compte per tal de fer l'ingrés. 


ENVIAMENTS:

Les comandes s'envien a través de diferents empreses de missatgeria.

El temps que necessito per preparar i confeccionar la peça, lliurant-la després  a les teves mans, és de 12 dies. 

Si necessitéssiu la joia amb urgència, us prego que m'ho digueu a través de la pestanya "contact" abans de realitzar la compra. 

Els costos d'enviament són fixos. Compris el que compris pagaràs 5,00€ per enviament. En cas d'urgència, consulta'm  les tarifes. 

Els paquet el rebràs ben empaquetat i llest per a regalar. 

Nota: els canvis d'adreça d'entrega un cop s'hagi notificat l'enviament del producte es cobraran com un nou enviament. Sisplau, assegureu-vos de que a la direcció d'entrega hi haurà algú per a rebre el paquet. Si hi hagués algun canvi, sisplau notifiqueu-m'ho. 

Moltes gràcies!

CANVIS I DEVOLUCIONS

Per a canvis i devolucions, m'has de fer arribar el producte abans de 15 dies en l'embalatge original, en perfecte estat i sense senyals d'ús. La devolució s'ha de fer per correu certificat o algun altre sistema amb registre d'entrega. Les depeses de la devolució són a càrrec del comprador. Un cop rebuda la peça i comprovat el seu estat, procediré a la devolució del cost del producte a través del mateix sistema de pagament que es va utilitzar per la compra. 

Si la teva peça arriba amb algun defecte, avisa'm de seguida i resoldrem la incidència el més aviat possible.

Si vulguessis veure les peces físicament, posa't en contacte amb mi i trobarem un dia per fer-ho.